MG EHS

MG EHS

Plug-in Hybrid

Hibridno upravljanje
CO2 43g/km
258 KS
6.9s/ 0-100km/h
MG Pilot
Pomoć u vožnji
Električni pogon
Mjenjač s 10 brzina
IT 7 Years Warranty 3x

Zahvaljujući sportskom izgledu i prostranoj unutrašnjosti sa značajkama udobnosti i domišljatosti, jednostavno je sjesti u vozilo MG EHS Plug-in Hybrid i otisnuti se u pustolovinu. Opustite se u udobnim sjedalima dok naša pametna tehnologija olakšava vožnju. S dvije verzije na izbor - Comfort i Luxury - postoji vozilo MG EHS Plug-in Hybrid za svaki životni stil.

Sigurna putovanja
Sigurnost
Sigurna putovanja
Sigurnost je uvijek najvažnija značajka našeg dizajna. Plug-in hybrid model nasljeđuje čvrstu strukturu svoje benzinske verzije zajedno sa sustavom MG Pilot i ostalim mjerama sigurnosti na visokonaponskim dijelovima, kako bi se dodatno osigurala zaštita svake osobe u vozilu.*

* Benzinska verzija vozila MG EHS dobila je najveću ocjenu od pet zvjezdica na testovima Euro NCAP-a, vodeće svjetske agencije za sigurnost. Dizajniran i opremljen lepezom sustava za aktivnu i pasivnu sigurnost u seriji, model je postigao najviše ocjene na najnovijim Euro NCAP testovima zaštite i izbjegavanja sudara, najstrožim testovima koji su ikad provedeni.

Paket <span>baterije</span>

Paket baterije

Premda paket baterije nije tako velik kao kod isključivo električnih vozila, standard sigurnosti je isti i u skladu s različitim sigurnosnim protokolima: razina vodonepropusnosti IP67, sigurnosni standard baterije US UL2580, specijalni zahtjev EU ECE R100 EV, zahtjev za siguran transport UN38.3.
Kamera <span>360°</span>

Kamera 360°

Kamera 360° bez mrtvog kuta u bilo kojem trenutku: ulazak u zavoje pri niskim brzinama ili vožnja unatrag.
Čvrsta <span>struktura</span>

Čvrsta struktura

Na čitavoj karoseriji vozila upotrijebljeno je mnogo čelika visoke čvrstoće i toplo valjanog čelika kako bi se osigurala čvrstoća i sigurnost vozila.
PERFORMANSE
Izniman užitak u vožnji dinamičnog vozila
Izniman užitak u vožnji dinamičnog vozila. Izuzetna kombinacija motora i turbo motora te iznimna kalibracija šasije jamče užitak u vožnji vozila MG EHS Plug-in Hybrid.
XDS<span> Elektronička blokada diferencijala</span>

XDS Elektronička blokada diferencijala

Iznimna snaga također će se suočiti s izazovima raznovrsnih zavoja.  Zahvaljujući XDS (Elektronička blokada diferencijala) sustavu, MG EHS Plug-in Hybrid može spriječiti podupravljanje i smanjiti gubitak snage kako bi se pretvorio u sportsko vozilo s iznimnom upravljivošću.
Snažni <span>pogonski sklop</span>

Snažni pogonski sklop

Maksimalna snaga elektromotora od 122 KS + maksimalna snaga motora s unutarnjim izgaranjem od 162 KS + maksimalni zakretni moment elektromotora od 230 Nm + maksimalni zakretni moment motora s unutarnjim izgaranjem od 250 Nm omogućuje vozilu MG EHS Plug-in Hybrid da ubrza od 0 do 100 km/h u 6,9 sekundi, čime zauzima vodeće mjesto u ovom segmentu.
PLUG-IN HYBRID
Udobna vožnja

Njegov snažan motor i štedljivi električni motor znače da smanjujete emisije CO2 bez žrtvovanja dometa. S inteligentnom upravljačkom jedinicom i 10-stupanjskim mjenjačem, MG EHS Plug-in Hybrid može smanjiti potrošnju goriva i emisije, a istodobno osigurati užitak u vožnji.

Električni pogon
Mjenjač s 10 brzina
1.8L/100km
Potrošnja goriva
52km
Električni doseg
Udobna <span>vožnja</span>
Niska potrošnja goriva <span>i emisija CO2</span>

Niska potrošnja goriva i emisija CO2

Zahvaljujući visoko učinkovitom turbo motoru s direktnim ubrizgavanjem i elektromotoru s višeslojnim valovitim namotom, MG EHS Plug-in Hybrid ima emisiju CO2 od samo 43 g/km i potrošnju goriva od 1,8 l/100 KM. Baterija od 16,6 kWh također omogućuje WLTP domet od 52 km. Uzevši sve navedeno u obzir, MG EHS Plug-in Hybrid će uštedjeti mnogo u pogledu troškova upotrebe.

Električni pogon <span>s 10 brzina</span>

Električni pogon s 10 brzina

Mjenjač s 4 brzine za električni motor i mjenjač sa 6 brzina za motor s unutrašnjim izgaranjem savršeno se nadopunjuju kako bi ponudili konstantnu izlaznu snagu. Stopa učinkovitosti je više od 94 %, a vrijeme odziva je manje od 0,2 sekunde što čini prebacivanje brzina glatkim i brzim.

 

Druga generacija

električnog pogona s mjenjačem s 10 brzina
Nova inteligentna hibridna <span> kontrolna jedinica (HCU)</span>

Nova inteligentna hibridna kontrolna jedinica (HCU)

Nova hibridna kontrolna jedinica može analizirati zahtjeve za energijom prepoznajući stanje na cesti, a zatim odlučiti o distribuciji izlazne energije i prilagoditi razinu baterije. Još važnije, ona će aktivno učiti vozačev način vožnje kako bi prilagodila distribuciju energije. Što više vozite, to vozilo postaje pametnije.

 

Inteligentna HCU jedinica

Hibridna kontrolna jedinica
Napredna tehnologija <span> električnog vozila</span>

Napredna tehnologija električnog vozila

Vozilo MG EHS Plug-in Hybrid također nasljeđuje napredne EV tehnologije od električnih modela tvrtke MG, uključujući visoko integrirani motor s višeslojnim valovitim namotom koji se hladi uljem i aktivnu bateriju visoke gustoće koja se hladi tekućinom iz CATL-a.

Kapacitet vuče

Kapacitet vuče

Visoko učinkoviti elektromotor i benzinski motor nadopunjuju se kako bi poboljšali učinkovitost vuče. Kapacitet vuče vozila MG EHS Plug-in Hybrid može biti do 1500 kg.

Za vas

Za vas

MG PILOT
MG Pilot

Djelomično automatizirane vozačke funkcije od više razine opreme omogućuju sigurnu i udobnu vožnju.

Dostupna je autonomna vožnja od više razine opreme
Od 0 - 60 km/h
Funkcije sigurnosti
Aktivna i pasivna sigurnost
Dinamičnost<span> u svakom detalju</span>
DIZAJN
Dinamičnost u svakom detalju
MG EHS Plug-in Hybrid odlikuje se zategnutim linijama i svim značajkama istinskog SUV vozila.
Dojmljiv dizajn
Izražajan identitet i dinamičnost
Izražajna svjetla
Dašak interaktivnosti
Unutrašnjost sa sportskim značajkama
Iznimno iskustvo vožnje
Dojmljiv <span>i dinamičan dizajn</span>

Dojmljiv i dinamičan dizajn

Rešetkasta maska, sportski naplatci od 18" u seriji (verzija Luxury) i bočne linije naglašavaju njegov iznimni dizajn.
Sportski dizajn <span>unutrašnjosti</span>

Sportski dizajn unutrašnjosti

Trokraki upravljač u obliku slova D, kožne presvlake s crvenim prošivima i integrirana sportska sjedala stvaraju iznimnu atmosferu.
Izražajna <span>svjetla</span>

Izražajna svjetla

Dvobojna izdužena LED svjetla, dinamični pokazivači smjera i ambijentalna svjetla „Aurora“ sa 64 različite boje izražavaju jedinstvenu osobnost vozila.
UDOBNOST
Smjestite se udobno

Život je ljepši kad vam je udobno. Stoga je udobnost na prvom mjestu kad god otvorite vrata i smjestite se u mekana sjedala svog vozila MG EHS Plug-in Hybrid.

 

 

Smjestite se<span> udobno</span>
Mekani <span> materijali</span>

Mekani materijali

Dok vozite, gotovo sve što možete dotaknuti u vozilu MG EHS Plug-in Hybrid mekano je na dodir. Sjedala s presvlakama od prave kože, upravljač presvučen pravom kožom i armaturna ploča s kožnim oblogama omogućuju vam iznimni doživljaj u unutrašnjosti vozila.

Sjedala od prave kože Bader

Sjedalo je proizvedeno kako bi pružilo visoku razinu sigurnosti i udobnosti, s presvlakama od prave kože Bader® i materijalom Alcantara®. Kombinacija obaju materijala ne samo da pruža bolju kvalitetu zahvaljujući vrhunskim materijalima mekanim na dodir, već i poboljšava držanje tijela tijekom dinamične vožnje
Prostranost/<span>Pretinci</span>

Prostranost/Pretinci

Prostrani stražnji dio i podesiva stražnja klupa s držačem za čaše i pretincem u stražnjem naslonu za ruke.
Vrata prtljažnika s <span>automatskim otvaranjem</span>

Vrata prtljažnika s automatskim otvaranjem

Zahvaljujući vratima prtljažnika s automatskim otvaranje, kontrolirajte otvaranje i zatvaranje na svim razinama.
Panoramski <span>krovni otvor</span>

Panoramski krovni otvor

Samo ga otvorite, uživajte u suncu i slušajte pjev ptica u šumi!

1,19 m²

Panoramski krovni otvor
Iznimne performanse<span> akustičke izolacije</span>

Iznimne performanse akustičke izolacije

95 % vozila MG EHS Plug-in Hybrid prekriveno je materijalom za akustičku izolaciju. Kada je tiho, imate dojam kao da ste u koncertnoj dvorani. Kada svira glazba, zvučni valovi vam pružaju iznimni užitak u vožnji.
Sustav <span>pročišćavanja zraka</span>

Sustav pročišćavanja zraka

Filtar PM2.5 vozila  MG EHS Plug-in Hybrid može filtrirati štetne čestice, uključujući pelud i određene viruse, kako bi zrak u kabini ostao čist.
Više informacija <span>pri vožnji</span>
TEHNOLOGIJA
Više informacija pri vožnji
Izuzetna kombinacija motora i turbo motora te iznimna kalibracija šasije jamče užitak u vožnji vozila MG EHS Plug-in Hybrid.

Potpuno električno vozačevo sjedalo nudi više informacija o vozilu.

Digitalna instrumentna ploča od 12,3"

Zahvaljujući interakciji digitalne instrumentne ploče od 12,3" s dodirnim zaslonom, na raspolaganju vam je prikaz više informacija i različitih načina vožnje. 

„Lebdeći“ dodirni zaslon od 10,1"

„Lebdeći“ dodirni zaslon od 10,1" s DAB-om, satelitskom navigacijom i funkcijama Apple CarPlay/Android Auto stavlja vam sve potrebno na dohvat ruke.
MG EHS MG EHS
Comfort

MG EHS

 • Digitalna instrumentna ploča od 12,3"
 • Presvlake sjedala od poliuretana
 • Halogena prednja svjetla s podešavanjem visine
 • Navigacija / povezivost pametnog telefona (Apple CarPlay & Android Auto)
 • „Lebdeći“ dodirni zaslon od 10,1"
 • Grijanje prednjeg sjedala
 • Dvozonski klima uređaj
 • Stražnja kamera s crtama vodilicama

*Konačna verzija ovisi o podacima homologacije.

Ovdje prikazane slike su samo za potrebe ilustracije te se mogu razlikovati od standardnih specifikacija po tipu. Nikakva prava ne mogu proizaći na temelju fotografija. Tvrtka MG zadržava pravo da izmijeni modele, boje, specifikacije i opremu bez prethodne obavijesti i bez obveze da izmijeni vozila koja su već na tržištu.

MG EHS MG EHS
Luxury

MG EHS

 • Aluminijska sportska papučica
 • Panoramski krovni otvor
 • Integrirana sportska sjedala od kože
 • Ukrasni premium umetak na vratima
 • Ambijentalno osvjetljenje
 • Vrata prtljažnika s automatskim otvaranjem
 • LED prednja svjetla s podešavanjem visine
 • Dinamični pokazivači smjera

*Konačna verzija ovisi o podacima homologacije.

Ovdje prikazane slike su samo za potrebe ilustracije te se mogu razlikovati od standardnih specifikacija po tipu. Nikakva prava ne mogu proizaći na temelju fotografija. Tvrtka MG zadržava pravo da izmijeni modele, boje, specifikacije i opremu bez prethodne obavijesti i bez obveze da izmijeni vozila koja su već na tržištu.

Specifikacija

Verzija Comfort Luxury
Dimenzije i težina
Dužina (mm) 4574 4574
Širina (mm) 1876 1876
Visina (mm) 1685 1685
Međuosovinski razmak (mm) 2720 2720
Udaljenost od tla (mm) 145 145
Zapremnina prtljažnika (l) 448 448
Zapremnina prtljažnika s preklopljenim sjedalima (l) 1375 1375
Težina praznog vozila (kg) 1737 1775
Najveća tehnički dopuštena masa opterećenog vozila (kg) 2196 2196
Tehnički dopuštena masa opterećenja na svakoj osovini (kg) F: 1095 R: 1101
Kapacitet vuče (bez kočnica, kg) 750 750
Kapacitet vuče (s kočnicama, kg) 1500 1500
Motor
Vrsta 1.5T GDI 1.5T GDI
Najveća snaga (kW) pri 5500 o/min 119 119
Najveći zakretni moment (Nm) pri 1700-4300 o/min 250 250
Vrsta goriva Bezolovni 95 RON Bezolovni 95 RON
Kapacitet spremnika za gorivo (l) 37 37
Električni motor i baterija
Najveća snaga (kW) pri 3700 o/min 90 90
Najveći zakretni moment (Nm) pri 500-3700 o/min 230 230
Baterija (kWh) 16.6 16.6
Najveća snaga punjača u unutrašnjosti (kW) 3.7 3.7
Hibridni sustav
Vrsta Električni prijenos s 10 brzina Električni prijenos s 10 brzina
Performanse
Najveća brzina (km/h) 190 190
Ubrzanje (s, 0-100 km/h) 6.9 6.9
Domet električnog vozila (km, WLTP) 52 52
Potrošnja energije (Wh/km) 240 240
Potrošnja goriva (L/100km, WLTP kombinirano) 1.8 1.8
CO2 (g/km, WLTP) 43 43
Verzija Comfort Luxury
Sigurnost
Alarm
Blokada motora
Sustav E-Call
ABS+EBD
Elektronička kontrola stabilnosti
Sustav za pomoć pri naglom kočenju
Sustav za pomoć pri kretanju na uzbrdici
Funkcija „Auto hold“
Elektronička parkirna kočnica
Sigurnosno zaključavanje stražnjih vrata
Stražnja sjedala sa sustavom ISOFIX s gornjim remenom i donjim pričvršćivačem
Senzor za kišu
Sustav za kontrolu vožnje na nizbrdici
Sustav za izravni nadzor tlaka u gumama
Senzor bočnog udarca (prekid visokog napona)
Zračni jastuci
Prednji zračni jastuci za vozača i suvozača
Bočni zračni jastuci za vozača i suvozača
Bočne zračne zavjese za vozača i suvozača
Prekidač za isključivanje bočnog zračnog jastuka za suvozača
Sustavi za pomoć u vožnji
Prilagodljivi regulator brzine
Inteligentna kontrola dugih svjetala
Sustav pomoći za prilagodbu brzine
Sustav za pomoć pri naglom kočenju
Upozorenje na frontalni sudar
Upozorenje pri napuštanju prometne trake
Pomoć pri otkrivanju prometne gužve
Prepoznavanje prometnih znakova
Sustav za zadržavanje vozila u prometnoj traci
Upozorenje na vozilo u mrtvom kutu -
Sustav upozorenja na nailazeća vozila straga -
Upozorenje pri napuštanju prometne trake -
Svjetla
Dnevna LED svjetla
Prednja svjetla za maglu
Stražnja svjetla za maglu
Halogena prednja svjetla s podešavanjem visine -
LED prednja svjetla s podešavanjem trima
Dinamični pokazivači smjera -
Senzor sumraka
Pomoć pri parkiranju
Prednji i stražnji parkirni senzori
Stražnja kamera s crtama vodilicama -
Kamera 360° -
Sigurnosni pojasevi
Prednji tritočkovni + zatezač i ograničivač zatezne sile
Stražnji tritočkovni s obje strane + zatezač i ograničivač zatezne sile
Upozoritelj na nezakopčani pojas sprijeda i straga
Sigurnosni pojas sprijeda s podešavanjem po visini
Verzija Comfort Luxury
Krovni nosači
Spojler
Fleksibilni brisač vjetrobranskog stakla
Brisač stražnjeg stakla
Kromirani obrubi prozora
Grijanje stražnjeg stakla
Zatamnjena stakla
Zatamnjena stražnja stakla
Vrata prtljažnika s automatskim otvaranjem -
Vanjski retrovizori
Grijani
S pokazivačem smjera
Električno podesivi
Automatsko sklapanje -
U boji karoserije
Kvake na vratima
U boji karoserije
Djelomično kromirane
Verzija Comfort Luxury
Automatsko zatvaranje svih stakala kada je vozilo zaključano
Utičnica od 12 V
Pokrov prtljažnika
Svjetlo u prtljažniku
2 načina podešavanja upravljača
Elektronička ručica mjenjača
Klizni središnji naslon za ruke
Kromirane kvake na vratima
Svjetla koja vas prate kući
Automatski samozatamnjujući unutrašnji retrovizor
Ukrasni premium umetak na vratima -
Svjetla za čitanje straga -
Ambijentalno osvjetljenje -
Aluminijska sportska papučica -
Panoramski krovni otvor -
Klima uređaj
Dvozonski klima uređaj
Stražnji ventilacijski otvori
Klima uređaj s filtrom PM2.5
Otvaranje stakala
Električno otvaranje stakala
Automatsko otvaranje i zatvaranje svih stakala
Funkcija protiv priklještenja prstiju na svim staklima
Upravljač
Koža s prošivima
Multifunkcijski
Vožnja EV
EV pogon
Kontrola razine visokog napona baterije
Sustav regeneracije kinetičke energije (KERS)
Informiranje i zabava
„Lebdeći“ dodirni zaslon od 10,1"
Digitalna instrumentna ploča od 12,3"
DAB
Satelitska navigacija
Zvučnici 6 6
2 mikrofona
4 USB utora
Bluetooth
Apple CarPlay
MP3
Središnje zaključavanje
Daljinsko zaključavanje
Ulazak bez ključa
Jedan gumb za pokretanje motora
Verzija Comfort Luxury
Vozačevo sjedalo podesivo po visini
Električno podesivo vozačevo sjedalo
Ručno podešavanje vozačevog sjedala u leđnom dijelu
Električno podesivo suvozačevo sjedalo -
Džepovi na poleđini prednjih sjedala
Presvlake sjedala od poliuretana -
Sjedala djelomično presvučena kožom -
Integrirana sportska sjedala -
Grijanje prednjih sjedala
Stražnja sjedala sa središnjim naslonom za ruke s držačem za čašu
Preklopna stražnja sjedala 40/60
Verzija Comfort Luxury
235/50R18
Aluminijski naplatci od 18" Hurricane
Komplet za popravak gume
Verzija Comfort Luxury
Kabel za punjenje (Sigurnosni priključak Type-2)
Kabel za punjenje (Type-2 s priključkom Type-2, 16 A)
Verzija Comfort Luxury
Bijela Dover Obična boja Bijela Dover Obična boja
Crna Pebble Metalik boja Crna Pebble Metalik boja
Crvena Diamond Metalik boja Crvena Diamond Metalik boja
Srebrna Medal Metalik boja Srebrna Medal Metalik boja
• bez nadoplate
◦ Opcija uz nadoplatu
Verzija Comfort Luxury
Crna
Crvena Sardana -

Pronađi prodajno mjesto

Prodajno mjesto
Servis