Video poster ev

Naša povijest je duga

Marka MG je ispred svog vremena od njezinog stvaranja u radionici Morris Garages 1924. Sada nova generacija može odabrati vozilo ove legendarne marke. Redizajnirano, elektrificirano, napunjeno i spremno za budućnost.

Održiva vožnja

MG će europskim vozačima ponuditi široku gamu održivih električnih i elektrificiranih vozila, pokretanih alternativnim pogonom. Proizvedeno i dizajnirano posebno za njih; napravljeno u skladu s njihovim jedinstvenim željama.

Za svakoga

MG čini električnu vožnju dostupnom za svakoga tko se osjeća mladim i spremnim prihvatiti način života koji pruža električno vozilo. Osuvremenili smo 100% električno vozilo MG ZS EV pa ono sada nudi još veću udobnost i domet. Vozilo MG EHS Plug-in Hybrid također je idealno za svakodnevnu vožnju koja ne zagađuje okoliš, a naša potpuno nova perjanica MG MARVEL R Electric udružuje zadivljujući dizajn s vrhunskom kvalitetom i profinjenošću. Ali to nije sve. MG sada nudi još održivije modele, a naš najnoviji član obitelji – MG5 Electric – je prvi električni karavan na svijetu.

Započnite svoju avanturu u električnom vozilu MG!

MG će vam pomoći da započnete svoju avanturu u električnom vozilu nudeći vam lijepo dizajnirano, tehnološki napredno i ekološki osviješteno vozilo koje je istodobno funkcionalno, sigurno i pristupačno.

U Europi, za Europljane

Tvrtka MG vodi računa o europskim vozačima; nudi održiva, inteligentna, funkcionalna i pristupačna vozila. Razvijena su u studijima za dizajn tvrtke MG u Šangaju u suradnji sa suvremenim studijima za dizajn u Londonu, proizvedena u Kini, i već dostupna u raznim europskim državama.

MG Matično društvo

Matično društvo tvrtke MG je SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation). SAIC Motor je 7. najveći proizvođač automobila na svijetu te je bio prva automobilska grupa u Kini čija je godišnja prodaja premašila 7 milijuna vozila. Proizvođači automobila povezani s tvrtkom SAIC Motor uključuju Morris Garages (MG), Roewe i Maxus, ali i SAIV Volkswagen, SAIC-GM i druge.
Olympique Lyon

Olympique Lyon

A od lipnja 2021. MG Motor je također službeni partner i službeni dobavljač vozila nogometnog kluba Olympique Lyon. Ovaj slavni francuski nogometni klub osnovan je 1899. i igra u francuskoj prvoj ligi. Olympique Lyon spada u sam vrh europskog nogometa. Od 2016. klub igra svoje utakmice na stadionu Parc Olympique Lyonnais koji ima kapacitet od 59.186 mjesta. Olympique Lyon je također mlad duhom i ima iznimnu sposobnost za napredak i održivost.
Električna avantura je pred nama

Električna avantura je pred nama

MG Motor Italy u partnerstvu je s talijanskom košarkaškom reprezentacijom.

Ponosni smo što pružamo podršku muškarcima i ženama u talijanskoj košarci u iznimno važnoj godini za talijanski nacionalni košarkaški savez, koji slavi 100 godina povijesti i sporta dok se MG priprema za svoju stogodišnjicu u 2024.

Dijelimo strast, entuzijazam i otpornost s ovim sportašima, a zajedno možemo postići svoje ambiciozne ciljeve i dalje se razvijati. Jedva čekamo zaigrati!

Pronađi prodajno mjesto

Prodajno mjesto
Servis