MG4

Electric

Do  450 km
WLTP potrošnja
35 min
Brzo punjenje do 80%
Nova MSP platforma
Pogon na stražnje kotače
MG Pilot
Pomoć vozaču
IT 7 Years Warranty 3x
Okretni električni kompakt prepun nevjerojatnih voznih značajki i pametne tehnologije.
DIZAJN
Energično okretni dizajn
Razigran i funkcionalan, kompaktan, ali prostran, MG4 Electric je napredno rješenje. To je automobil koji svima omogućuje da zakorače u svijet čiste električne mobilnosti. Njegove energične, okretne dizajnerske značajke svijetu izražavaju vitalnost i slobodan duh ovog gotovo 100 godina starog branda.

Vanjski dizajn

Prepoznatljivi EV dizajn MG4 ističe se iz gomile. Demonstrira novo razumijevanje sportskog dizajna u obliku EV hatchbacka. Rezultat toga je model ispunjen "Inteligentnom vitalnošću".

Prednja strana koja privlači poglede

Prednja strana koja privlači poglede

Oštra i prepoznatljiva LED prednja svjetla u kombinaciji s nezaboravnim pokazivačima smjera stvaraju sportski, ali živopisan ukupni dojam.
Višeslojni stražnji kraj

Višeslojni stražnji kraj

Futuristički dizajn stražnjeg dijela je nezaboravan. Slojevito dizajnirana visoka kočiona svjetla, dvokrilni spojler, LED stražnja svjetla i donji odbojnik s efektom ugljičnih vlakana zajedno stvaraju ovaj jedinstveni umjetnički izraz.
Aerodinamični dvobojni krov

Aerodinamični dvobojni krov

Linija krova lijepo lebdi unatrag, izdužujući cijelu liniju automobila. U međuvremenu, stražnji spojler nalazi se izravno unutar protoka zraka kako bi pružio maksimalnu aerodinamičnost, energiju i okretnost na cesti.

Sustav rasvjete

Oštri istaknuti dijelovi u obliku trokuta kombiniraju futuristički minimalistički stil s inovativnom tehnologijom.

Hi-Tech prednje svjetlo

Hi-Tech prednje svjetlo

Dnevno osvjetljenje s 28 LED svjetala jasno definira dizajn automobila. U međuvremenu, tri seta bliskih i daljih zraka sa svake strane (svaki sa svojim zasebnim slojevima) pružaju svjetliji učinak osvjetljenja noću. To, u kombinaciji s 36 LED okomitih pokazivača skretanja, čini iskustvo osvjetljenja krajnje impresivnim.
Snažan set stražnjih svjetala

Snažan set stražnjih svjetala

Ukrasna svjetla u obliku križa, zajedno s vodoravnim prodornim stražnjim svjetlom (sastavljenim od 172 LED diode) stvaraju ovaj jedinstveni, a opet vrhunski dizajn izgled i dojam.

Stil interijera

Manje je više. Ovaj jednostavan raspored interijera prilagođen korisniku stvara atmosferu koju pokreće čista tehnologija.

Jednostavna, ali sofisticirana ploča s instrumentima

Jednostavna, ali sofisticirana ploča s instrumentima

Instrument ploča dizajnirana da bude lagana, tanka, eliminira potrebu za kompleksnim dekorativnim elementima i maksimalno koristi prostor. Materijali visoke kvalitete s profinjenim tehnikama ugradnje dodatno naglašavaju težnju MG4 prema jednostavnosti, tehnologiji i kvaliteti.
Plutajuća konzola

Plutajuća konzola

Plutajući dizajn središnje konzole oslobađa prostor, dok istovremeno integrira dodatne funkcije na jednostavan, ali učinkovit način.
Dvokraki upravljač

Dvokraki upravljač

Podesiv u šest smjerova, s intuitivnim minimaliziranim dizajnom funkcijskih tipki.
MG4

MG4

Izvrsnost <span>vožnje</span>
IZVRSNOST
Izvrsnost vožnje
Ova nova čista električna MSP (Modular Scalable Platform) arhitektura pruža samo izvrsnost. Snažniji, pametniji, bolji po dizajnu. Užitak u vožnji više nije ekskluzivan za premium modele. Vožnja MG4 Electric vodi vas na put do savršenstva.

Izvrsnost u izvedbi

Pogon na stražnje kotače i snažan motor pružaju snagu koja vam je potrebna za bilo koju situaciju u vožnji.

Pogon na stražnje kotače

Pogon na stražnje kotače

MG4 Electric ima dizajn usmjeren na stražnji pogon koji pruža savršenu raspodjelu težine i upečatljive proporcije. To je brzo i okretno iskustvo vožnje (dinamičan izgled, čak i kada vozilo stoji na mjestu). S temeljem za rukovanje visokih performansi, ovaj RWD sustav omogućuje idealnu raspodjelu težine sprijeda na straga. Rezbarenje uglova je lakoća, zahvaljujući dodatnoj trakciji za svakodnevne uvjete.
E-Motor snage 150 kW

E-Motor snage 150 kW

S kombiniranih 150 kW i 250 Nm čistog okretnog momenta, MG4 Electric ubrzava od 0-100 km/h za samo 7,98 sekundi.
Obnova energije na 3 razine

Obnova energije na 3 razine

MG4 sustav recikliranja kinetičke energije (KERS) sadrži tri razine: laganu, umjerenu i tešku. Podignite nogu s papučice gasa i vaš će automobil usporiti, ponovno hvatajući i vraćajući energiju u bateriju. Ovo povećava učinkovitost i kontrolu, što u konačnici čini automobil jednostavnijim za upravljanje.

Užitak u vožnji

Precizno upravljanje, čak i za najuže ceste.

Precizno upravljanje

Precizno upravljanje

Šasija nudi izvanredan stupanj preciznosti upravljanja, agilnosti i udobnosti ovjesa. To je osigurano prednjim ovjesom s prednjom osovinom s okretnom rukom, pažljivo dizajniranom stražnjom osovinom s pet karika, plus preciznom koordinacijom svih komponenti.
Prednje i stražnje opterećenje 50:50

Prednje i stražnje opterećenje 50:50

Podokvir izrađen od aluminijske legure, učinkovito smanjuje težinu i poboljšava rukovanje i udobnost. Prednje i stražnje opterećenje u omjeru 50:50 i nisko težište savršeni su za rukovanje najtežim zavojima.
5 načina vožnje

5 načina vožnje

MG4 Electric nudi pet različitih načina vožnje, uključujući normalni, eko, sportski, snijeg i prilagođeni način. Sve će vam zajamčeno pružiti bolje iskustvo vožnje, bez obzira na stanje ceste.

Brzina

Napredni kočioni sustav iz Continentala. Neka vaša vožnja bude sigurnija.

Kočioni diskovi za sve kotače

Kočioni diskovi za sve kotače

Opremljen najnovijim Continental sustavom kočenja i disk kočnicama na svim kotačima, MG4 savršeno je usklađen sa svojom prirodom sportskog izgleda. S jakim usporavanjem na mokrom, to znači kraći put kočenja, bliže 19 m ili od 66 km/h do 0 km/h.
Gume s malim otporom

Gume s malim otporom

Koristeći 17-inčne Continental PCC gume niskog otpora, MG4 Electric može prijeći veće udaljenosti, što ne samo da pogoduje okolišu, već i smanjuje operativne troškove.
Pasivna sigurnost

Pasivna sigurnost

Zahvaljujući strukturi karoserije MG4 visoke čvrstoće, pouzdanoj tehnologiji zaštite baterije i 6 zračnih jastuka, putnici dobivaju maksimalnu zaštitu od teških ozljeda.
Euro sigurnost

Euro sigurnost

MG4 Electric dobio je Euro NCAP ocjenu za sigurnost s pet zvjezdica. Kao rezultat strogog procesa testiranja - koji ispituje sigurnost djece i odraslih putnika, zaštitu ranjivih sudionika u prometu i funkcije podrške u vožnji - maksimalna ocjena MG4 pomaže vam da donesete informiranu odluku.
MG Pilot
Pametna tehnologija
Nema potrebe dodatno plaćati za korisne značajke kao što su podesivi tempomat i sustav pomoći u prometnim gužvama. Od sada ih smatrajte standardom i uživajte u pogodnostima koje donosi inteligentna tehnologija.
Tehnologija
TEHNOLOGIJA
Tehnologija
Digitalni zaslon ispred vozača i lebdeći centralni zaslon osjetljiv na dodir. To je onaj napredni osjećaj visoke tehnologije kada sjedite u automobilu.
7” digitalna instrument ploča

7” digitalna instrument ploča

Digitalna instrument ploča, sa 7" LCD zaslonom, digitalnim zaslonom sa svim potrebnim informacijama.
Upravljanje zaslonom osjetljivim na dodir

Upravljanje zaslonom osjetljivim na dodir

Plutajući dodirni zaslon od 10,25" sa smanjenom stopom refleksije olakšava čitanje, čak i na jakom suncu.
Apple CarPlay / Android Auto

Apple CarPlay / Android Auto

Ostanite povezani u pokretu uz Apple CarPlay ili Android Auto. Prenesite sve značajke svog telefona ravno na središnji zaslon osjetljiv na dodir u automobilu.
Električne <span>performanse</span>
PERFORMANSE
Električne performanse
MG4 Electric s novom čisto električnom MSP (Modular Scalable Platform) platformom, koja osigurava vašu sigurnost kroz najnapredniju tehnologiju.

Domet

MG4 može učiniti vaše putovanje mogućim s procijenjenim WLTP dometom do 450 KM*. S naprednim sustavom upravljanja baterijom to osigurava stabilan, ali učinkovit domet u hladnim klimatskim uvjetima.

DC brzo punjenje 3-fazno AC punjenje

DC brzo punjenje 3-fazno AC punjenje

MG4 omogućuje 35-minutne sesije brzog punjenja od 10% do 80% napunjenosti, maksimalnom snagom od 150 kW.

Dostupna je mogućnost punjenja putem 3-fazne izmjenične struje, sa stalnim punjenjem tijekom noći.
Aktivna rešetka

Aktivna rešetka

AGS kontrolira i prilagođava protok zraka kako bi se poboljšala aerodinamika i toplinska izvedba vozila.

U uobičajenim uvjetima vožnje, poklopci su zatvoreni kako bi se smanjila potrošnja energije, produžio EV domet i poboljšala toplinska i akustična udobnost.
 

Performanse baterije

Inovirani raspored baterije u vodoravnom položaju smanjuje visinu na 110 mm, što je niže nego u stojećem položaju. To stvara više unutarnjeg prostora za vozača i putnike.

Jednostruka baterija

Jednostruka baterija

Inovativni dizajn baterije One-Pack razlikuje se samo po visini. Modeli od 51 kWh i 64 kWh dostižu vodeće razine u industriji od 110 mm, čime se potpuno iskorištava prostor baterije, dok se poboljšava stopa iskorištenja energije.
Prethodno zagrijavanje baterije

Prethodno zagrijavanje baterije

Ova funkcija oprema vaš automobil za poboljšanje učinkovitosti u hladnim klimatskim uvjetima. Kada trebate puniti, baterija se aktivno prethodno zagrijava kako bi se poboljšala učinkovitost punjenja.

Sigurnost baterije

Testirana prema najstrožim europskim i međunarodnim standardima baterija kako bi se osigurala sigurna uporaba vašeg električnog vozila.

 

Testirano za hladnu klimu

Testirana u teškim zimskim uvjetima za domet, vrijeme punjenja i performanse vožnje. Pritom nije bilo nikakvih oštećenja planinskih terena.

Nulti gubitak topline

Nulti gubitak topline

Sigurnost je na prvom mjestu. Ako bilo koja baterijska ćelija termički izgubi kontrolu, to znači da će se svaki otvoreni plamen brzo raspršiti.
Vijek trajanja baterije

Vijek trajanja baterije

MG4 ima procijenjenih 1500 do 2000 ciklusa punjenja baterije, što rezultira iznimno dugim trajanjem baterije. Pratite nas na društvenim mrežama ili posjetite blog MG Life za savjete o tome kako produljiti vijek trajanja baterije.
ZSP Technology Header
KORISNOST
Korisnost
Povećanje korisnosti – namjera dizajna MG4 Electric. Uz osiguranu praktičnost, čak i za duga putovanja, MG4 Electric vam nudi prostranu unutrašnjost i brojne značajke za putovanje koje slijedi.

Prostranost

S ažuriranom čisto električnom arhitekturom i dugim međuosovinskim razmakom od 2705 mm, MG4 Electric pruža iznenađujuću prostranost. Sve što vam je potrebno spakirati na put za svakodnevne poslove, o svakom članu obitelji se vodilo računa. Uz njegov elegantni crossover hatchback dizajn, spremni ste za dalje.

Prostrana kabina

Prostrana kabina

Prikladan za peteročlanu obitelj, MG4 Electric izvana može izgledati kompaktno i profinjeno, ali prostrana unutrašnjost kabine uskoro će vas iznenaditi. Sklopiva stražnja sjedala u omjeru 60:40 čine korištenje prostora još učinkovitijim.
Unutarnji skladišni prostor

Unutarnji skladišni prostor

Kada je prostor ograničen, maksimalno iskoristite njegovih 28 genijalnih rješenja za pohranu, sva dizajnirana da vaše stvari budu uredno pospremljene.
Dvoslojni prtljažnik

Dvoslojni prtljažnik

Ništa ne pruža veće zadovoljstvo od slojevitog skladištenja s, pogađate, više prostora za pohranu.

MG4 Electric pruža maksimalnu zapremninu prtljažnika od 986 litara.

Udobnost

Proljeće, ljeto, jesen ili zima, mi se brinemo da se osjećate potpuno kao kod kuće kada uđete u MG4 Electric.

Toplinska pumpa Klima uređaj

Toplinska pumpa Klima uređaj

Sa sustavom grijanja s toplinskom pumpom, MG4 Electric značajno proširuje domet vožnje s jednim punjenjem vašeg MG4 kada vrijeme postane hladno.
Funkcije grijanja

Funkcije grijanja

Podesiva sjedala i upravljač MG4 Electric mogu se grijati kada vam odgovara.
Sustav pročišćavanja

Sustav pročišćavanja

Pročišćivač zraka MG4, instaliran kako bi vam pružio čist i svjež zrak tijekom cijelog putovanja.

Praktičnost

V2L

V2L

S maksimalnom izlaznom snagom od 2200 W, MG4 Electric spreman je za punjenje bilo kojeg vanjskog uređaja, sa svim dodatnim USB utičnicama koje biste očekivali od ovog automobila.
360 kamera

360 kamera

Ova funkcija nudi široki kut za jednostavno parkiranje vašeg MG4 Electric.
Bežično punjenje

Bežično punjenje

Uz sve dodatne USB utičnice, to znači da možete puniti svoje uređaje dok ste u pokretu.
Kapacitet vuče

Kapacitet vuče

S odobrenim kapacitetom vuče od 500 kg možete staviti sve što vam je potrebno u jednu malu prikolicu.
Ulazak bez ključa

Ulazak bez ključa

Ulaz bez ključa i pokretanje bez pritiska za vašu sigurnost, sigurnost i praktičnost. Bezbrižnost dolazi kao standard s MG4 Electric.
MG4 MG4
Standard

MG4

 • Punjenje do 117kW DC
 • Obnova energije na 3 razine
 • Pogon na stražnje kotače
 • Stražnji neovisni ovjes
 • DP-električni servo upravljač
 • MG Pilot s ACC/TJA/LKA/LDW
 • Plutajuća digitalna instrument ploča od 7"
 • 10" plutajući zaslon osjetljiv na dodir
 • Automatska LED prednja i stražnja svjetla
 • Ulazak bez ključa i jednostavno pokretanje

Ovdje prikazane slike služe samo u ilustrativne svrhe i mogu se razlikovati od standardnih specifikacija po vrsti. Iz fotografija se ne mogu povući nikakva prava. MG zadržava pravo promjene modela, boja, specifikacija i opreme bez prethodne najave i bez obveze promjene automobila koji su već na tržištu.

MG4 MG4
Comfort

MG4

 • Punjenje do 135kW DC
 • Aktivni poklopac rešetke (AGS)
 • V2L
 • Kožni upravljač
 • Stražnji prozori za privatnost
 • 17" aluminijski naplatci

Ovdje prikazane slike služe samo u ilustrativne svrhe i mogu se razlikovati od standardnih specifikacija po vrsti. Iz fotografija se ne mogu povući nikakva prava. MG zadržava pravo promjene modela, boja, specifikacija i opreme bez prethodne najave i bez obveze promjene automobila koji su već na tržištu.

MG4 MG4
Luxury

MG4

 • Aerodinamični dvostruki spojler
 • Toplinska pumpa
 • Prednja sjedala s grijanjem
 • Kožni upravljač s grijanjem
 • 360° kamera
 • Navigacija u stvarnom vremenu
 • MG Pilot s BSD/RCTA/DOW
 • Bežično punjenje
 • Električno vozačko sjedalo s podešavanjem u 6 smjerova
 • Punjenje baterije s prethodnim zagrijavanjem

Ovdje prikazane slike služe samo u ilustrativne svrhe i mogu se razlikovati od standardnih specifikacija po vrsti. Iz fotografija se ne mogu povući nikakva prava. MG zadržava pravo promjene modela, boja, specifikacija i opreme bez prethodne najave i bez obveze promjene automobila koji su već na tržištu.

Specifikacija

Verzija Standard Comfort Luxury
Dimenzije i težina
Duljina (mm) 4287 4287 4287
Širina (mm) 1836 1836 1836
Visina (mm) 1504 1504 1504
Međuosovinski razmak (mm) 2705 2705 2705
Razmak od tla neopterećen/opterećen (mm) 150/117 150/117 150/117
Prtljažni prostor stražnjeg prtljažnika (otklopljeno/sklopljeno, l) 363 / 1177 363 / 1177 350 / 1165
Masa praznog vozila (kg) 1655 1685 1685
Najveća tehnički dopuštena masa (kg) 2103 2103 2103
Tehnički dopuštena natovarena masa na svakoj osovini (kg) Prednja: 935 / stražnja: 1198 Prednja: 935 / stražnja: 1198 Prednja: 935 / stražnja: 1198
Kapacitet vuče (bez kočnica, kg) 500 500 500
Kapacitet vuče (s kočnicama, kg) 500 500 500
Električni motor i baterija
Tip PMSM PMSM PMSM
Maksimalna neto snaga (kW) 125 150 150
Maksimalni zakretni moment (Nm) 250 250 250
Ukupna veličina baterije (kWh) 51 64 64
Maksimalna snaga ugrađenog punjača (6,6 kW) - -
Maksimalna snaga ugrađenog punjača (11 kW) -
Maks. DC snaga punjenja (kW) 117 135 135
DC vrijeme punjenja (10~80%) 40 min 35 min 35 min
Performanse
Maksimalna brzina (km/h) 160 160 160
Ubrzanje (s, 0 ~ 100 km/h) 7,7 sekundi 7,9 sekundi 7,9 sekundi
EV domet (km, WLTP) 350 450 435
Potrošnja energije (Wh/km) 170 160 166
Verzija Standard Comfort Luxury
Sigurnost
Auto hold
EPB
ISOFIX stražnjeg sjedala s gornjim pojasom i donjim sidrištem
TPMS
Zračni jastuci
Prednji zračni jastuci za vozača i suvozača
Bočni zračni jastuci za vozača i suvozača
Bočne zračne zavjese
Prekidač bočnog zračnog jastuka za suvozača
MG Pilot
Prilagodljivi tempomat (ACC)
Automatsko kočenje u nuždi (AEB)
Inteligentna kontrola dugih svjetala (IHC)
Sustav pomoći pri brzini (SAS)
Pomoć u prometnim gužvama (TJA)
Upozorenje na nestabilnu vožnju (UDW)
Upozorenje o napuštanju trake (LDW)
Pomoć za držanje trake (LKA)
Održavanje trake za hitne slučajeve (ELK) - -
Pomoć pri promjeni trake (LCA) - -
Nadzor mrtvog kuta (BSM) - -
Upozorenje o poprečnom prometu straga (RCTA) - -
Upozorenje na sudar straga - -
Upozorenje na otvaranje vrata (DOW) - -
Svjetla
LED dnevna svjetla
LED prednje svjetlo
Prednji pokazivač smjera integriran u prednje svjetlo -
Vertikalni dizajn prednjeg LED pokazivača smjera - -
Kutno LED stražnje svjetlo s ukrasnim svjetlom -
LED stražnje svjetlo pune širine s ukrasnim svjetlom - -
Stražnje svjetlo za maglu
Automatski senzor svjetla
Visoko postavljeno kočiono svjetlo
Pomoć pri parkiranju
Stražnji parking senzor
360° kamera s transparentnim prikazom šasije - -
Sigurnosni pojas
Prednje 3 točke + predzatezač i limitator opterećenja
Stražnja 3 sjedala u 3 točke + zatezač
Podsjetnik za prednji i stražnji sigurnosni pojas
Verzija Standard Comfort Luxury
Pogodnost
V2L
Prednja 12V utičnica
Lampica u prtljažniku
Štitnik za sunce - -
Štitnik za sunce s ogledalom -
Automatski unutarnji retrovizor protiv zasljepljivanja - -
HVAC
Toplinska pumpa - -
Automatsko upravljanje klima uređajem
Električni podizači prozora
Automatsko podizanje i spuštanje prozora na strani vozača sa zaštitom od prignječenja -
Automatsko podizanje i spuštanje svih prozora - -
Svi prozori za zaštitom od prignječenja - -
Upravljač
PU - -
Koža od mikrofibre -
Grijani upravljač - -
Višenamjenski upravljač s 4 mogućnosti podešavanja
Info i zabava
Virtualna instrument ploča od 7 inča
DAB+
4 zvučnika -
6 zvučnika - -
1 mikrofon -
2 mikrofona - -
3 USB priključka (sprijeda: 1x USB A + 1x USB C / straga: 1x USB A)
Bežični punjač za mobilni telefon - -
Bluetooth
Pristup
Daljinsko zaključavanje
Ulazak bez ključa
Automatsko pokretanje (vozilo se pokreće pritiskom na papučicu kočnice)
Verzija Standard Comfort Luxury
Vozačevo sjedalo podesivo na 6 načina
Električno podesiva na strani vozača - -
Suvozačevo sjedalo podesivo na 4 načina
Džep za kartu iza prednjih sjedala - -
Sjedala od tkanine -
PU + sjedala od tkanine - -
Grijana prednja sjedala - -
40/60 sklopiva stražnja sjedala
Verzija Standard Comfort Luxury
Nisko postavljeni spojler -
Visoko postavljen dvostruki spojler - -
Prednji alotični brisač
Zatamnjeni prozori
Privatnost stražnjih prozora -
Zatvarač aktivne rešetke -
Vanjska ogledala
Ručno preklapanje + grijanje -
Automatsko preklapanje + grijanje - -
Verzija Standard Comfort Luxury
215/50 R17 95V -
205/60 R16 96H - -
Aluminijski naplatak 17" s dvobojnim poklopcem -
Čelični naplatak 16“ s crnim poklopcem - -
Set za popravak guma
Verzija Standard Comfort Luxury
Pebble crna Pebble crna
Diamond crvena Diamond crvena -
Medal Srebrna Medal Srebrna -
Dover bijela Dover bijela -
Brighton plava Brighton plava -
Fizzy narančasta Fizzy narančasta -
Ande siva Ande siva -
Pebble crna + crna Pebble crna + crna
Diamond crvena s crnim krovom Diamond crvena s crnim krovom - -
Dover bijela s crnim krovom Dover bijela s crnim krovom - -
Brighton plava s crnim krovom Brighton plava s crnim krovom - -
Andes siva s crnim krovom Andes siva s crnim krovom - -
Medal srebrna s crnim krovom Medal srebrna s crnim krovom - -
Fizzy narančasta s crnim krovom Fizzy narančasta s crnim krovom - -
Verzija Standard Comfort Luxury
Crna
Dvostruka boja (siva/bijela) - -

Pronađi prodajno mjesto

Prodajno mjesto
Servis